Vize
Biz Sizi Arayalım
Ad Soyad
Telefon Numarası
E-Mail
Size Ne Zaman Ulaşalım
Biz Sizi Arıyalım
232 425 22 06
,

İşverenler İçin Gerekli Belgelerpdf ile ilgili görsel sonucuindir   

  • Geçerli pasaport (son 10 yıl içersinde alınmış, en az 2 sayfası boş,talep edilen vize süresinin bitiminden itibaren en az 90 gün geçerli olan), pasaportun işlenmiş sayfaların fotokopileri (Eski Pasaportunuz mevcut ise son 3 yıla ait Schengen Vizelerinin fotokopileri, giriş çıkış kaşeleri dahil) 
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Yunanistan Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Otel Rezervasyonu (Acentamızdan talep edebilirsiniz)
  • Uçak veya Feribot Rezervasyonu.(Acentamızdan talep edebilirsiniz)
  • Seyahat araba ile (Şahsa ya da Şirkete ait) edilecek ise: Ruhsat fotokopisi ve fotokopi üzerine Ruhsat sahibinin seyahat planını açıklayan yazı ve aracı kullanacak kişiye ait Ehliyet Fotokopisi.
  • Seyahat Tekne ile gerçekleşecek ise: Tekne eğer başvuru sahibine veya aile bireylerine ait ise, bağlama kütüğü ya da tonilato belgesi, teknenin geçerli sigortası, tekne sahibinden davet yazısı, kaptana veya tekneyi kullanacak kişiye ait kaptanlık belgeleri ve Vize kopyası. Tekne kiralık ise kira sözleşmesi
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Yunanistan konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını, vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
  • Şirket İmza Sirküleri
  • Şirket Vergi Levhası(Son Dönem)
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Son 6 ay içinde alınmış)
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
  • Şirket Banka Hesabı(Bakiyeli ve güncel)
  • Ev Tapusu, Araç Ruhsatı (Var ise)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı(Tarafımızdan Yapılmaktadır)
  • Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)
  • Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği

Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler pdf ile ilgili görsel sonucuindir 

  • Geçerli pasaport (son 10 yıl içersinde alınmış, en az 2 sayfası boş,talep edilen vize süresinin bitiminden itibaren en az 90 gün geçerli olan), pasaportun işlenmiş sayfaların fotokopileri (Eski Pasaportunuz mevcut ise son 3 yıla ait Schengen Vizelerinin fotokopileri, giriş çıkış kaşeleri dahil) 
  • Nüfus cüzdanı Fotokopisi
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Yunanistan Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Otel Rezervasyonu(Acentamızdan talep edebilirsiniz)
  • Uçak veya Feribot Rezervasyonu(Acentamızdan talep edebilirsiniz)
  • Seyahat detaylarını ve vize talebini bildiren dilekçe
  • Şirket İmza Sirküleri
  • Şirket Vergi Levhası(Son Dönem)
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Son 6 ay içinde alınmış)
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
  • İşveren mektubu yada izin yazısı(Antetli kağıda Kaşe ve imzalı)
  • Ssk işe giriş bildirgesi
  • 4A Sgk Hizmet Dökümü
  • Son 3 aylık maaş bordrosu (Kaşeli imzalı)
  • Şahsi Banka Hesap Cüzdanı(Bakiyeli ve güncel)
  • Ev Tapusu, Araç Ruhsatı (Var ise)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
  • Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)
  • Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği

Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler pdf ile ilgili görsel sonucuindir

  • Geçerli pasaport (son 10 yıl içersinde alınmış, en az 2 sayfası boş,talep edilen vize süresinin bitiminden itibaren en az 90 gün geçerli olan), pasaportun işlenmiş sayfaların fotokopileri (Eski Pasaportunuz mevcut ise son 3 yıla ait Schengen Vizelerinin fotokopileri, giriş çıkış kaşeleri dahil) 
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Yunanistan Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Davetiye veya Otel Rezervasyonu
  • Uçak veya Feribot Rezervasyonu(Acentamızdan talep edebilirsiniz)
  • Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • Yunanistan Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış, seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
  • 18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname (Noterden Orjinal)
  • Ailenin Gelir Beyanı (Aile işveren ise veya çalışan işe yukarıda belirtilen belgeler temin edilecektir)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan yapılmaktadır.)
  • Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)
  • Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği

Emekliler İçin Gerekli Belgeler pdf ile ilgili görsel sonucuindir

  • Geçerli pasaport (son 10 yıl içersinde alınmış, en az 2 sayfası boş,talep edilen vize süresinin bitiminden itibaren en az 90 gün geçerli olan), pasaportun işlenmiş sayfaların fotokopileri (Eski Pasaportunuz mevcut ise son 3 yıla ait Schengen Vizelerinin fotokopileri, giriş çıkış kaşeleri dahil) 
  • Nüfus Cüzdanı Fotopisi
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Yunanistan Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Davetiye veya Otel Rezervasyonu
  • Uçak veya Feribot Rezervasyonu(Acentamızdan talep edebilirsiniz)
  • Yunanistan Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış, seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
  • Emekli Cüzdanı yada son  3 aylık emekli maaşınızı gösteren banka dökümü
  • Gayrimenkul (Ev, Arsa) Tapuları
  • Banka Hesap Cüzdanı
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
  • Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)
  • Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği

İŞ SEYAHATLERİ

İşverenler İçin Gerekli Belgeler

  • Geçerli pasaport (son 10 yıl içersinde alınmış, en az 2 sayfası boş,talep edilen vize süresinin bitiminden itibaren en az 90 gün geçerli olan), pasaportun işlenmiş sayfaların fotokopileri (Eski Pasaportunuz mevcut ise son 3 yıla ait Schengen Vizelerinin fotokopileri, giriş çıkış kaşeleri dahil) 
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Yunanistan Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Yunanistan'daki Firmadan Davetiye
  • Gidiş-dönüş uçak/tren/otobüs bileti rezervasyonu (orijinal bilet talep edilebilir) tar
  • Otel Rezervasyonu 
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Yunanistan konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını, vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
  • Şirket İmza Sirküleri
  • Şirket Vergi Levhası(Son Dönem)
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Son 6 ay içinde alınmş)
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
  • Şirket Banka Hesabı(Bakiyeli ve Güncel)
  • Ev Tapusu, Araç Ruhsatı (Var ise)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı(Tarafımızdan Yapılmaktadır)
  • Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)
  • Tam Tekmil Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

  • Geçerli pasaport (son 10 yıl içersinde alınmış, en az 2 sayfası boş,talep edilen vize süresinin bitiminden itibaren en az 90 gün geçerli olan), pasaportun işlenmiş sayfaların fotokopileri (Eski Pasaportunuz mevcut ise son 3 yıla ait Schengen Vizelerinin fotokopileri, giriş çıkış kaşeleri dahil) 
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Yunanistan Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Yunanistan'daki Firmadan Davetiye
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Yunanistan Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını, şirketteki görevinizi, masrafların nasıl karşılanacağını ve vize talebinizi belirten dilekçe.
  • Şirket İmza Sirküleri
  • Şirket Vergi Levhası
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Son dönem)
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
  • Ssk işe giriş bildirgesi
  • 4A Sgk Hizmet Dökümü
  • Son 3 aylık maaş bordrosu (Kaşeli imzalı)
  • Şirket Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Yazısı (Hesap yazısı alındıgında şubenin imza sirküleri de gerekmektedir)
  • Şahsi Banka Hesap Cüzdanı(Var ise)
  • Ev Tapusu, Araç Ruhsatı (Var ise)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
  • Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)
  • Tam Tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği

Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler

  • Geçerli pasaport (son 10 yıl içersinde alınmış, en az 2 sayfası boş,talep edilen vize süresinin bitiminden itibaren en az 90 gün geçerli olan), pasaportun işlenmiş sayfaların fotokopileri (Eski Pasaportunuz mevcut ise son 3 yıla ait Schengen Vizelerinin fotokopileri, giriş çıkış kaşeleri dahil)
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Yunanistan Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Davetiye veya Otel Rezervasyonu
  • Uçak Rezervasyonu
  • Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • Yunanistan Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış, seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
  • 18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname (Noterden Orjinal)
  • Ailenin Gelir Beyanı (Aile işveren ise veya çalışan işe yukarıda belirtilen belgeler temin edilecektir)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan yapılmaktadır.)
  • Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)
  • Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği

Emekliler İçin Gerekli Belgeler

  • Geçerli pasaport (son 10 yıl içersinde alınmış, en az 2 sayfası boş,talep edilen vize süresinin bitiminden itibaren en az 90 gün geçerli olan), pasaportun işlenmiş sayfaların fotokopileri (Eski Pasaportunuz mevcut ise son 3 yıla ait Schengen Vizelerinin fotokopileri, giriş çıkış kaşeleri dahil)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Yunanistan Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Davetiye veya Otel Rezervasyonu
  • Uçak Rezervasyonu
  • Yunanistan Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış, seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
  • Emekli Cüzdanı yada son 3 aylık emekli maaşını gösteren banka dökümü
  • Gayrimenkul (Ev, Arsa) Tapuları
  • Banka Hesap Cüzdanı
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
  • Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)
  • Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği

Şöför Vizesi

1-Eksiksiz doldurulmuş ve imzalanmış Schengen Vizesi Başvuru Formu

2-Geçerli pasaport (son 10 yıl içersinde alınmış, en az 2 sayfası boş,talep edilen vize süresinin bitiminden itibaren en az 90 gün geçerli olan), pasaportun işlenmiş sayfaların fotokopileri (Eski Pasaportunuz mevcut ise son 3 yıla ait Schengen Vizelerinin fotokopileri, giriş çıkış kaşeleri dahil)

3-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

4- 2 Adet biyometrik Fotoğraf (arkafonu beyaz)

5-Seyahat Süresini kapsayan, teminat limiti en az 30.000 Euro ve Schengen Ülkelerinde geçerli olan Seyahat Sağlık Sigortası

6-Ulaşımın gerçekleşebileceği aracın evrakları

7-C2 belgesi (ihracat izni)

8-Sürücünün ulusal veya uluslararasi sürücü belgesi (Otobüs şöförleri için B1 veya B2 belgesi)

9-Sirket sürücülerinin listesi

10-Otel Rezervasyonu

11-Sirket teminat yazisi ve sirketin üyesi olmasi halinde UND (Uluslararasi Nakliyeciler Dernegi) tarafindan verilen teminat yazisi

12-AB'deki bir sirketten davet mektubu ya da is ortakligi belgesi

13-Çalışanlar için gerekli belgeler:İşveren mektubu ya da izin onayı,Son 3 aylık Maaş bordrosu,İşe giriş bildirgesi, 4 A Hizmet dökümü (SGK), Çalıştığı işyerinin güncel Ticaret Odası KaydıSicil Gazetesi veya Resmi Gazete kopyası,Vergi Levhası,İmza Sirküleri

Şirket Sahipleri için gerekli belgeler: Şirketin Ticaret Odası Kaydı, Sicil Gazetesi kopyası, Vergi Levhası, Imza Sirküleri

Sözleşmeli Çalışanlar için gerekli belgeler: İşveren mektubu ya da izin onayı, Çalışanla Sözleşme, Son 3 aylık Maaş bordrosu,İşe giriş bildirgesi, 4 A Hizmet dökümü (SGK), Şirketin güncel Ticaret Odası Kaydı, Sicil Gazetesi kopyası, Vergi Levhası, İmza Sirküleri

14-Ekonomik durumunuzu belirten belgeler (banka dökümü şirkete veya başvuru sahibine ait)

15-Başvuru sahibi tarafından yazılan seyahat amacını belirten dilekçe. (Seyahat masrafları ebeveyn tarafından karşılanıyor ise ebeveyn tarafından yazılan dilekçe)

16-Tam Tekmil Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

17-Güncel Sabıka kaydı, eğer sabıkası varsa şöförün o zaman mahkeme kararını sunmak durumundadır

NOT:Basvuru sahibi resit degil ise/18 yasin altindaysa ve yalniz seyahat ediyorsa, her iki ebeveyninden güncel tarihli noter tasdikli muvafakatname . Eğer tek bir ebeveyn ile seyahat ediliyorsa seyahate katılmayacak olan ebeveyninden güncel muvafakatname. Reşit olmayan başvuru sahiplerinin başvuru formuna her iki ebeveynin imzası gerekmektedir(seyahat eden ebeveyn evli degil ise veya ebeveynlik yetkisi sadece kendisindeyse bu kosul geçerli degildir) 

Konsolosluk/Elçilik ek evrak talebinde bulunabilir.Acentamız bu gibi durumlarda herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir.

E-Bültene üye olun, indirim ve fırsatlardan ilk sizin haberiniz olsun!

E-Posta ve SMS yoluyla kampanyalardan haberdar olmak istiyorum. Genel İlkeleri ve Üyelik Sözleşmesini okudum ve onaylıyorum.

İsim
Soyadı
E-Posta
Tamam

E-posta Gönderimi Başarılı 

Uyarı

E-posta ile Gönderimi Başarısız

Ara